Кредит само срещу лична карта

1 Ное.

Кредит само срещу лична карта

Бърз онлайн кредит само с лична карта

Това е може би един от най-лесните и бързи начини да вземете някакви пари на заем. Нуждаете се само и единствено от лична карта. Дори изглежда толкова лесно, че хората се чудят дали е надеждно и сигурно и дали няма някаква уловка. Нашият отговор е, че това е в рамките на закона, когато фирмата е лицензирана. На Вас Ви се предоставя една сума пари, която трябва да бъдете в определен срок и при определени условия. С всички тези неща ще бъдете запознати още при кандидатстването за кредита, за да сте наясно с неговото погасяване.

Тези от вас, които имат спешна нужда от пари, трябва да погледнат за офис на фирма за бързи кредити, в населеното място, в което живеят. Вариант е също да кандидатствате онлайн или по телефона. Вие преценявате как ще ви бъде най-лесно да кандидатствате за кредита, защото не всеки човек може да си позволи да отдели време и да отиде на място в офис на фирмата.

Какво трябва да имате, ако искате да вземете кредит с лична карта? Първото нещо, разбира се, невалидна лична карта. Трябва да сте навършили 18 години и да имате добро кредитно минало. Няма да ви трябва поръчител или документ за доказване на месечен доход.

Тези условия и липсата на специални изисквания са много благоприятни за кредитополучателите. Ако имате съмнения за някоя фирма, винаги можете да я проверите в регистъра на сайта на Комисия за защита на личните данни. Там са публикувани всички лицензирани фирми и банки.

В повечето случаи хората се нуждаят от не големи суми в порядъка до 3-5 хиляди лева. Има вариант и за по-големи суми, но всичко зависи от финансовата институция.

При повечето фирми, ако върнете сумата навреме, няма да ви бъде начислена лихва. И много хора се възползват от тази услуга. Така получавате пари без допълнителни такси към тях. А това може да стане с банков превод, на каса на EasyPay или на място в офиса на фирмата.

бързи кредити

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *