Кардизол – мнения – състав – отзиви – аптеки – производител Cardizol

Кой е изложен на хипертония
Рисковите фактори за хипертония включват наследственост, затлъстяване, нездравословна диета, консумация на алкохол, стрес, тютюнопушене и диабет. Има мнение, че това е заболяване на възрастните хора, но в почти 50% от случаите на високо кръвно налягане възрастта на хората се снижава на под 49 години. От съвременната практика на медици става видно, че пациентите с диагноза артериална хипертония стават все по-млади. Това са хора на тридесет и дори на двадесет години.
За спряване с хипертонията препоръчваме продукт иновация на пазара, това е Кардизол!

Какво представлява Кардизол

Той е създаден с природни съставки има напълно безвреден състав. Продуктът служи за поддържане и нормализиране на високото кръвното налягане. Той благоприятства сърдечно-съдовата система, и се грижи за кръвоносните съдове.

Cardizol Състав

В състава му участват: Маточина; Кръвен здравец, Глог, Копър семе и лист от Бреза.

Кръвен здравец – билката е богата на магнезий, което помага за балансиране на стреса и напрежение, натрупвани от ежедневието.

Маточина – успокоява и синхронизира работата на сърцето и сърдечно-съдовата система.

Копър семе – грижи за апетита, подобрява метаболизма, регулира обмяната на веществата.

Бреза лист – контролира нивата на захар в кръвта. Това я прави подходяща за ора на границата на захарна болест или с диагноза диабет.

Глог – разбива тромби и подобрява кръвооросяването в крайниците, подобрява притока на кръв до сърцето.

Как се прилага КАРДИЗОЛ

Билковият бленд се ползва по два пъти на ден, обикновено се препоръчва приемът му да става преди хранене. Приема се разтворен във вода по 20 капки.

Тинктурата кардизол не е лекарство. Тя не вреди на останалите органи и системи в организма!

Разтворът на cardizol подпомага, благоприятства и повлиява добре над организма.

Мнения Кардизол

Тинктурата на билкова основа има множество привърженици по цяла Европа. Сред опиталите я клиенти са хора от различна възраст, пол и начин на живот. Някои коментари може да прочетете и тук:

Ивана Милина
Не вярвах, че нещо на билкова основа и без никаква химия ще ми помогне да се справя с хипертонията си. Имах начална фаза на заболяването и бях объркана. Когато отидох на лекар, дикторката се оказа моя стара позната. Посъветва ме да опитам с cardizol. Спомена, че започна ли с лекарства, връщане назад няма. Пробвах тинктурата и само след месец забравих за дискомфорта и заболяването. Не очаквах, а сега съм толкова щастлива.

Стоянка Стефанова

За Кардизол научих от мой роднина. Беше се върнал от Чужбина и веднъж се заговорихме за работата там и колко заболявания му е донесло това. Тогава спомена за Кардизол тинктурата с природни съставки. Каза, че там дето бил много местни я ползвали за профилактика. Препоръча ми сайта, от който я поръчах и сега и аз мога да заявя, че тя действа безотказно. Нямам пристягане, аритмии и вечната умора. Чувствам се пак млада и енергична и най-вече знам, че сърцето и вените ми са превантивно предпазени от най-лошото.

Ако и вие желаете да поръчате продукта за себе си или за близки, съветваме ви да го направите от директната връзка.

>> Кардизол – Поръчайте Бързо и Лесно Онлайн <<