Artrozal – Указания за употреба, мнения, цена, Артрозал

Изпитвате ли болки в гърба и ставите?

 

На помощ идва нов иновативен продукт Artrozal!

 

АРТРОЗАЛ облекчава болката, подпомага възстановяването, бори се с отоците и възпаления. Изцяло натурален състав. Той е ефективно средство в борбата, срещу артрози, остеохондрози и травми.

 

Продуктът е био и е специално разработено средство за облекчаване на възпаления, болка. Той подпомага възстановяването на хрущяла. Направен е от изцяло висококачествени съставки. Бори се ефективно със всякакви възпаления от навяхвания, болки в ставите и гърба, облекчава подуване и травми.

 

Съставът e формулиран от първокласни масла и растителни съставки. Сред тях са: масло карите, конопено масло, пчелен восък, камфор, зехтин, кокосово масло, етеричните масла – лавандула, мента, евкалипт, ела.

 

КУПИ СЪС ОТСТЪПКА САМО ДНЕС – ARTROZAL

Ето и как работи всяка от тях:

 

Камфорът, зехтинът, кокосовото масло – те възстановяват функционалните способности в тъканите, подобряват подвижността, подхранват хрущялната тъкан, облекчават болката, премахват възпаления, нормализират износването на ставите, заздравяват тъкани, след фрактури, нормализират обменните процеси.

 

Конопено масло, масло Карите и пчелен восък – те са богати на полезни за ставите микроелементи. Подхранват и регенерират клетъчните тъкани. Спомагат за намаляване на подувания и зачервявания. Връщат красивия вид в кожата.

Оставят отлично усещане на свежест и приятно чувство на участъците, третирани локално.

 

Етеричните масла са – евкалипт, ела, мента и лавандула. Т придават приятен аромат и имат подчертано позитивно био-козметично въздействие. Работят над дермата на местата с артроза и остеоартрит.

Продуктът има силно противовъзпалително и антибактериално действие.

Успокоява болезнени крампи, парещо усещане за сензации и чувство на схванатост, демобилизирани стави. Охлажда и възвръща радостта от движението на ставите.

 

 

Клиентски отзиви за билково масло Artrozal включват:

 

Всичко, което този продукт може да предложи може да се съчетае в няколко реда позитиви. Те са:

 

Органични съставки;

Добро въздействие над състоянието на стави и мускули;

Успокояващо влияние над отоците и възпаления;

Богат Натурален Състав;

Гарантирано По-Добра Гъвкавост, Тонус и Мобилност;

Цялостно Въздействие за Възможностите при Движение;

Предлага се в практична Опаковка-флакон;

Има заключващ механизъм, срещу нежелани разливи.

Какво Споделят Клиентите в Своите Мнения и Отзиви за Ставното билково масло Артрозал?

Мирослава Генадиева

 

Продукта е на билкова основа, с натурален състав, това ме накара да го поръчам. Доволна съм, защото повечето неща, които действат на стави и имат болкоуспокояващо или противовъзпалително действие не ми помагат. Това е моето решение.

 

 

Мартин Марчев

 

 

Харесвам Артрозал, защото е в удобна опаковка и мога да го нося със себе си навсякъде. Помага ми, когато получа криза с кръста, а такива са в изобилие. Нанасям редовно и се чувствам много по-добре от преди.

 

 

КАК СЕ ПРИЛАГА:

 

Продуктът се нанася по 2-3 пъти дневно. С него се третират засегнатите участъци. Масажират се местата, като преди това кожата трябва да е чиста, разнася се много внимателно, без излишен натиск.

 

 

Не се оставяйте болката да ви завладее, а сковаността да ви постави в окови. Дискомфортът и проблемите със ставите могат да останат в миналото а това зависи само от вас. Вземете сега своя флакон Артрозал.

 

 

АРТРОЗАЛ на промоционална цена само сега!