Кои са аксесоарите, които трябва да притежавате?

Аксесоарите вероятно са най-важните при оформянето на облеклото, защото дават нюанс на цялата визия. Освен това може да експериментирате с тях, както виждаме, че правят известните дизайнери през последното десетилетие.

Ще ви помогнем да изберете най-интересните и задължителни аксесоари, които да присъстват във всички ваши модни решения. След като разберете за тях ще можете да правите много по-стилни съчетания и ефекти визии.

Обърнете внимание на горната част на тялото

Добре е да имате разнообразни аксесоари, именно това ни води към следния трик. Ако не обичате да се гримирате заложете на аксесоари, които да са по-видни и в горната част на тялото.

Това биха били по-цветни обеци или пък бандана, която да се откроява от цялото облекло. Важно е да съчетавате добре и цветовете, за да може всичко да изглежда като от списание.

Обърнете внимание и на колиетата, които притежавате и внимавайте кога ги поставяте. Много често има блузи, които не търпят поставяне на колие, затова когато залагате на горна дреха с някакви детайли пропуснете гердана.

Задължително трябва да притежавате поне един чифт перлени обеци, както и висящи, за някоя по-официална вечер. Златните обеци са класика, която няма да излезе от мода, а среброто е идеално за ежедневните облекла.

Колиетата съчетавайте според обеците, но не се страхувайте и да експериментирате. Заложете на няколко типа бижу за врата, като чокър и висящо колие, за по-елегантното облекло. Ако харесвате бохо стил, изберете на дървени бижута и екстравагантни решения.

Аксесоари в средната част на тялото

Тук заложете на коланче около талията, което да акцентира върху красивите линии на тялото. Освен това е добре да имате най-добрите смарт часовници, които освен че ще ви ориентират за часа, ще броят крачките ви, докато разхождате модните си избори. Разнообразни модели разгледайте тук.

Заложете на интересни пръстени, за да акцентирате върху ръцете си, както и силно изразени гривни. Ако пък харесвате да носите грим и жестикулирате повече, тогава се насочете към по-семплите модели. По този начин ще подчертаете чертите си и ще допълните идеално своето елегантно или по-леко облекло.

Ако сте достатъчно смели може да заложите на аксесоари за тяло. Те представляват бижута, които обхващат голяма част от тялото, това може да е цялата талия или бюста, както бедрата и краката. Пробвайте различни варианти, за да разберете, което отговаря най-много на стила ви.

Тук е задължително да имате няколко коланчета за талия, както и красиви гривни, които да са добре поддържани. Изберете различни метали, за да ги съчетавате лесно.

Аксесоарите в долната част на тялото

Тук не може да експериментирате много, но пък една елегантна гривна на крака също е интересен детайл. Заложете на удобна гривна, която да не трябва да сваляте непрекъснато. Също така е добре да може да спите с нея и да я носите по-дълго време.

Ако това не ви допада, тогава си набавете няколко в различни стилове и ги сменяйте според облеклото си.

Може би харесвате да носите поли, тогава заложете на интересни калцуни или чорапи, които да акцентират върху красивите ви глезени и цялостно да оформят крака.

Отново може да се насочите към бижута за бедра, в зависимост от това, какъв е стилът, който харесвате и към когото се стремите.

Каквито и аксесоари да изберете се насочете към различни онлайн вдъхновения. Разглеждайте повече списания и повече сайтове за мода, за да може да вземате идеи и да пазарувате разумно. Кой е аксесоарът, който винаги носите?

Източник: https://glasove.com