Револют регистрация – функции на платежната система

Revolut беше наречен “дигиталния еквивалент на банка” малко след представянето си. Приложението е особено популярно в САЩ и Европа. То стартира в средата на 2015 г. и оттогава гамата от услуги на компанията се разшири значително. Защо си струва да направите Револют регистрация?

Примери за функции, които платежната система предлага на своите клиенти:

Свързване на банкови сметки на трети страни чрез системата Open Banking.

Анализ на разходите, тяхното категоризиране.

Незабавни известия за разходи.

Възможност за определяне на бюджет за месеца за контрол на размера на разходите.

Напомняния за предстоящи плащания и необходимостта от попълване на баланса, ако няма достатъчно средства за тях.

Известия за края на пробния период за различни сайтове и услуги, за да можете да подновите или анулирате абонамента си, преди средствата да бъдат таксувани автоматично.

Възможност за „споделяне“ на вашия акаунт с приятели или членове на семейството.

Кешбек и бонуси за спестяване.

Разходи в чужбина без комисионна, както и преводи в повече от 30 фиатни валути.

Свързване на картата към Apple и Google Pay.

Печелете лихва върху спестявания, съхранявани в защитена от FSCS банкова сметка.

Специални Junior акаунти за деца от 7 до 17 години – контролиран от родителите.

Освен това Revolut стана много популярен като приложение за инвеститори: позволява ви да инвестирате в акции, стоки, криптовалути.

Направете си Револют регистрация и вземете карта Revolut

Възможно е да се издават както физически, така и цифрови карти Revolut, свързани с акаунт в системата. Виртуалната карта не изисква плащане и може да бъде създадена за няколко секунди. Той няма пин код, така че не може да се използва за теглене на пари от банкомат и в отделни платежни терминали. Освен това някои опции за сигурност не се поддържат за виртуалната карта.

Revolut информира, че използването на цифрова карта за онлайн плащания може да предпази от натрапници. Тя може да се ликвидира на всеки 2-3 месеца и да се създаде нова. Има дори функция за създаване на еднократни виртуални карти – самият номер се променя след всяко направено плащане.

Работете с Revolut по целия свят

Потребителите на приложението имат право да използват пластмасова предплатена карта за финансови транзакции в различни страни без такси, с конвертиране по международен курс в над 150 валути. Revolut прилага надбавка от 1% до 2,5% върху междубанковия курс в определени дни. Системата Revolut също така предлага транзакции без комисионни в 30 валути на компании и физически лица.

Източник: https://how.bg/