Iphone xr на изплащане

Iphone xr на изплащане без оскъпяване

iPhone XR – един от водещите модели на Apple, разположен в ценовия диапазон от 800 – 1000 евро . Но въпреки високата цена, този мобилен телефон е с голямо търсене и отзивите за това устройство не могат да не вдъхновят покупките на този модел. Предимствата на iPhone XR и новият подход на разработчиците при създаването му не останаха незабелязани от целевата аудитория. А простотата и скоростта на финансиране на такава покупка само помага на любителите на Apple лично да тестват модерния смартфон.

 


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >>


Къде и как мога да получа заем за новия iPhone XR на Apple?

Решихме да се обърнем към онлайн магазините, тъй като е много по-лесно да намерим, изчислим и сравним разходите на нещата, от които се нуждаем. С помощта на кредитен калкулатор успяхме не само да разберем размера на месечното плащане в iPhone XR на Apple, но и да го сравним с подобни оферти от други сайтове.

Technopolis.bg

Доста незабележим и разбираем сайт с  традиционни филтри. Изборът на подходящия модел на смартфона на Apple е доста прост – представена ни е цялата категория iPhone XR, където смартфоните се различават по цена, цвят или размер на RAM. Изберете любимия си iPhone XR и кликнете върху „изчислете на кредит“. На следващо място – отваря се прозорец, в който можем да зададем такива параметри:

При избора на вноски за 6 месеца месечната сума на плащането ще бъде 126, 75 лева.  Ако сте сигурни, че можете да извършвате плащане в тази сума всеки месец, тогава това е най-доброто предложение за закупуване на iPhone XR от Apple на кредит.

Brosbg.com

Този онлайн магазин съдържа различни категории оборудване, включително мобилни телефони. iPhone XR можете да вземете под наем тук, като попълните въпросник от 3 полета . Цената на такъв продукт от Apple тук е 855 евро, но с условието устройството да бъде закупено в момента.

Какви предимства може да изпита кредитополучателят при лизинг на iPhone XR в Brosbg.com:

  • Гаранция за смартфон за 2 години;
  • Доставка на iPhone XR през целия LR – до 24 часа устройството ще бъде доставено;
    абсолютно законна предприемаческа дейност, по време на която получавате в ръцете си не само iPhone XR, но и фактура с фискален чек;
  • Доставката е абсолютно безплатна;
  • Връщането или замяната на закупения iPhone XR ще бъде възможно в рамките на 14 дни от датата на покупката.

Лизинговият продукт на Apple е чудесен вариант да използвате качествени неща днес и да не чакате момента, в който се натрупа необходимата сума пари за покупката.

Източник: http://petrich-news.com/