VeniCleaner – цена, мнения, състав, отзиви – как се използва ВениКлийнър?

ВениКлийнър е нова рволюция в медицинската козметика. Той се справя блестящо с проблема разширени вени, нежен е за кожата и безпощаден за сините, релефни и болезнени образувания.

Как да разпознаем разширените вени – 4 основни симптома на заболяването

За да сте насяно напълно, какво са разширени вени и да може сами да разпознаете симптомите, преди да е станало твърде късно, предлагаме ви да разгледате най-често срещаните симптоми:

Разширените вени се разпознават като характерни признаци. Те се появяват в началния стадий на заболяването и постепенно се появяват все по-често. Ето списък с тях:

1. Умора на краката в края на деня

Да, умората след работа не е рядкост. И все пак, ако тази умора не изчезне дори след почивка, това е тревожен сигнал.

2. Конвулсии

Спазмите в краката не винаги показват съдови проблеми. Ако те се появяват рядко и не ви притесняват, тогава не е нужно да тичате до лекар. Гърчовете обаче, които се повтарят редовно и причиняват болка, са повод за консултация с флеболог.

3. Подуване на краката

Подутите крака са плашещи и малко болезнени. Отокът не винаги показва съдови проблеми, но често се появява при разширени вени. Например, когато се появят едновременно с други признаци на разширени вени.

4. Промяна в цвета на кожата

При съдови заболявания се нарушава кръвообращението и поради това определени участъци от кожата на краката изсветляват или потъмняват. Този проблем не може да бъде отстранен с прости мехлеми.

Помнете добре симптомите на разширени вени!

Има продукт, който може да реши проблема! Това е билково масло VeniCleaner. Повече за предимствата му, какво представлява и как повлиява може да разберете по-долу.

Какво представлява ВениКлийнър?

Това е билково масло с 10 природни съставки. Всяка от есенциите в него допринася общото благосъстояние, повлиява положително над вените и връща отново радостта в краката.

Как повлиява

Билковото масло повлиява добре над ходилата и кожата. Действа мигновенно, а видими резултати се наблюдават още след първата седмица на редовна употреба. За пълноценно и качествено връщане в нормален вид се препоръчва използването на продукта, поне 3 месеца и по два пъти дневно.

КУПЕТЕ ВениКлийнър с ОТСТЪПКА -50%

Действие на състава

Състав:  Орехови листа, Хвойна, Риган, Пчелен восък, Кокосово масло, Ментол, Зехтин. Етерични масла от Розмарин, Лимон, Кипарис. Всички те действат в комбинация, за да повлияят на вените на краката в няколко насоки. Те са:

  • намалява се усещането за умора и тежест в краката. Заздравяват се капилярите;
  • Оказват антивъзпалителен ефект;
  • тонизират и стимулират кръвообращението в крайниците. Засилват обновяването на клетките и регенерацията на нарушените тъкани.
  • Заздравяват стените на кръвоносните съдове, правейки ги по-еластични и гъвкави. Действат като болкоуспокояващо средство.
  • Намаляват изпотяването в стъпалата на краката и оставят траен и приятен аромат. Подхранват и хидратират кожата.
  • Грижат се за цялостното здраве на краката и имат силно антисептично действие.

Клиентски мнения и отзиви

Успехът на ВениКлийнър се определя от множество онлайн мнения и отзиви. Той е средството за благоприятстване добрия вид на кожата и крайниците с видими разширени вени и капиляри. Продуктът получава одобрителни отзиви и коментари от дерматолози, други медицински лица, използвали го в практиката си, както и от клиентите. Билковото масло за разширени вени няма вредни противопоказания.

Как се използва

Продуктът VeniCleaner се нанася 2-3 пъти дневно върху засегнатите участъци. Кожата трябва да е добре почистена и суха.

Ако искате да забравите за разширените вени, вземете мерки още днес!

КУПЕТЕ ВениКлийнър с ОТСТЪПКА -50%