Безлихвени бързи кредити

Безлихвен кредит до заплата/  1 месец

Кредитите с 0% лихва изискват сключване на договор с кредитора, който предвижда отпускането на кредита ви. При избора на оферта си струва да се обърне специално внимание на ГПР, както и условията за изплащане и погасителния план. Следвайки разпоредбите на договора, можете да разчитате, че наистина ще ви бъде начислен ГПР с 0%. Това обикновено е вид безлихвен кредит до заплата, който се отпуска в рамките на един месец и обикновено сумите са до 500 лв., но при определени условия може да се получат и до 1 000 лв.

 


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >>


Безлихвен кредит до 1000 лв

Кредитите с 0% лихва са една от възможностите за евтина изграждане на кредитна история, необходима за взимане на кредит в бъдеще. Дори и няколко такива кредита с 0% могат да окажат положително влияние върху оценката на банката по време на процедурата по разглеждане на молба за ипотека или друг кредит за по-голяма сума.

Какво представлява кредит с 0 лихва?

Кредитите с 0% лихва се получават от фирмите за бързи кредити. При тях клиентът изплаща на вноски заема под формата на безлихвен заем, т.е. връща на вноски сумата, която е взел назаем в началото. Например, ако изтеглите безлихвен кредит до 1000 лв. и го върнете с погасяване на 5 вноски, тогава всяка вноска (обикновено месечна) трябва да възлиза на 200 лв.

Най-често тези безлихвени бързи кредити се намират в офертите за заеми с малка сума и кратък срок за погасяване. Те са от вида бързи онлайн кредити и се отпускат за закупуване на домакински уреди, електроника, строителни материали, интериорно обзавеждане и плащане на битови сметки.

Финансовият интерес за кредитните доставчици е свързан с това, че те се рекламират по този начин, надявайки се, че когато отпуснат първи безлихвен кредит на потребителите, следващия път, когато те се нуждаят от парична помощ, ще се обърнат именно към тях.