Безлихвен кредит до 1500 лв

Интересувате ли се от къде можете да вземете безлихвен кредит до 1500 лв.? Прочетете цялата статия, за да разберете повече за този вид заем.

От къде да получите безлихвен заеми онлайн до 1500 лв?

Много е лесно да получите безлихвен заем от фирма. Това изисква лична карта и не се нуждаете от допълнителни документи, обезпечение или поръчители.

Има много кредитни компании, които предлагат първия заем с нула процента лихва на стойност до 300-400 лева, за да дадат на клиентите възможност да тестват онлайн кредит без удостоверение за доход и без доказване на официална заетост. Има фирми, които отпускат до 1000 лева и на практика е реалистично да се надявате на сума до 1500 лева, защото този вид промоционален кредит е от типа до заплата и се връща за не повече от един месец.

На какви условия трябва да отговарям за безлихвен кредит?

За да вземете безлихвен заем, трябва да сте навършили пълнолетие и да имате лична карта и регистрация за местоживеене в страната. Фирмите не изискват клиентите да бъдат наети по трудов договор за определен период и да доказват официален доход. Те разбират динамиката на пазара на труда вече и приемат доходи от много повече видове източници, като доходи от издръжка, пенсия, майчинство, обезщетение, патенти, наеми или авторски права. Ето защо не трябва да се страхувате от факта, че трябва да удостоверявате доходите си.

Извлечението по сметка също не е необходимо при небанковите дружества за разлика от банките. При кредитните компании е достатъчно да получавате пари отнякъде и да можете да плащате вноските си. По този начин ще разрешите проблема си и дори няма да се притеснявате за лихвите. Все едно да вземете заем от приятел или роднина, без да си разваляте отношенията.

Ако започнете сътрудничество с небанкова институция, можете да се насладите на разнообразни специални предложения. Фирмите не предлагат само първи безплатен заем, но също така отчитат факта, че винаги ще ви трябват пари, така че периодично ще ви правят предложения, които могат да ви заинтересуват.

В крайна сметка, изборът на най-изгодния кредит зависи от клиента, защото той най-добре знае ситуацията си и вида на услугата, от която се нуждае. Използвайте нашето сравнение на оферти и натиснете бутона Заяви. Попълвате заявлението си изключително онлайн и можете да получите парите в сметката си или на картата си само за няколко часа.