Бързи кредити с ниски лихви

Нуждаете се от бърз кредит, но не искате да плащате високи лихви?

Повечето от нас са се сблъсквали поне веднъж в живота си ситуации, в които за съжаление месечните доходи не бяха достатъчни, за да изпълнят плановете ни за този месец или краткосрочните ни цели. Затова или чакахме да преодолеем финансовата безизходица и да се отдадем на нови приходи, или да се отдадем на мечтата/идеята, или да се опитаме да получим допълнителни пари от външни източници (семейство, приятели, финансови институции). В такива моменти много от нас се питат как да вземат бърз онлайн кредит с ниска лихва.

Кои са онлайн заемите с най-ниски лихви?

В България кредитните компании са задължени по закон да отпускат бързи кредити с максимален таван за  ГПР от 50%.

В случай, че лихвата по един заем е 50% на пръв поглед изглежда много, но в действителност, когато сумата е малка и се погасява за кратък срок, лихвите са по скоро символични.

Например, за когато кандидатствате за небанков онлайн заем на стойност от 300 лева с годишно оскъпяване от 50% за срок от един месец, вие ще дължите на фирмата едва 12.50 лв. и крайното оскъпяване, което ще трябва да изплатите накрая ще бъде 312.50 лв.

Бърз кредит с ниска лихва по схема

Дори ако може да изглежда трудно да се въведе на практика на пръв поглед, тези съвети определено ще подобрят финансовото положение само за няколко месеца и по подразбиране, шансовете ви за получаване на онлайн кредит ще се увеличат значително.

Онлайн кредити са надвишили нормалните поради тяхната скорост и простота на приложението, така че можете да поискате онлайн кредит с минимална документация. Ако заявената сума не е голяма, тя може да бъде получена в деня, в който е одобрен онлайн кредитът. Лихвата по онлайн кредити се изчислява според редица фактори, включително условията на плащане, сумата и финансовия капацитет.

Нашата авангардна платформа се актуализира редовно, за да направи намирането на най-изгодните кредити по-лесно и по-удобно за вас. Използвайте нашето сравнение и изберете идеалното решение за вас. Кандидатствайте директно с бутона Заяви и попълнете краткия въпросник.

Ние можем да помогнем! Получете бърз кредит с ниски лихви сега!