Ето как да проверим лесно тока

О, не, колко ли ще ми е сметката за ток тази седмица? Леле, дали не закъснявам отново със сметката на ток! Дали сметката за ток отново се е покачила този месец? Как да си направя сметката сега дали мога да си позволя един нов чифт обувки, като не знам колко ще платя за тока в края на месеца…?

Някога минавали ли са ви през главата част (а може би, всички) от тези мисли? Предполагаме, че да. Такава е действителността у нас. Сметката за ток не е шега работа. А още по-сериозен, между другото, е въпросът за навременната проверка на ток. Когато знаем какъв е рискът или очакваното задължение от нас, се действа по-разумно и смело, не мислите ли?

Вече можете съвсем лесно и спокойно да направите своята персонална проверка на ток. Ето как да проверите лесно тока още днес:

  1. Влезете на сайта на бизнес портала
  2. Намерете линк за Полезна информация в най-горното меню на сайта. Това е менюто с наличните описани фирми в каталога, офертите на фирмите, информацията за самия екип на Firmsinfo и връзка за вход в системата.
  3. В падащото меню на линка от главното меню за Полезна информация ще видите няколко категории. За проверка на ток вие ще трябва да изберете линка за електротехника.
  4. След като бъдете прехвърлени на тази страница от началната страница на Firmsinfo, ще видите в центъра на екрана три основни карета.
  5. Изберете първото каре, на което видно ще бъде изписано името на услугата, която търсите, а именно проверка на ток.
  6. Натиснете върху това каре, в което ще откриете линкове към официалните сайтове на ЕРП-тата за лесна проверка на ток.
  7. След като бъдете прехвърлени на специализираната страница за проверка на ток, ще видите още три карета. Трябва да изберете едно от тях, но как?

В България действат три основни дружества за електроразпределение. Това са EVN, Енерго про и ЧЕЗ. В сайта ще откриете информация за това в кой град, кое дружество отговаря и съответно е достатъчно да последвате връзката за проверка.

И в трите случая ще бъдете прехвърлени на точно онова място в официалната страница на конкретното дружество, където можете да изпишете за няколко секунди своя индентификационен код и да получите справка за всички налични задължения и лихви по тях, ако има такива, и съответните срокове за плащане.

Видяхте ли? Проверката на ток вече може да е бърза, лесна и безплатна! И то благодарение на бизнес портала Firmsinfo!