Кои са най-забавните слотове в света?

Казината по света разполагат с множество смешни слотове, но някои от тях са наистина страхотно забавни. Има няколко от тях които са доста популярни сред играчите, а в комбинация от 5-те съвета за успех на Бетано може да ви помогне да изтискате максимума от тях.

Смешните слотове са много популярни, защото съчетават цветни графики с вълнуващи функции, които могат да помогнат на играчите да спечелят някои впечатляващи награди. Макарите обикновено са покрити със забавни анимационни герои и има различни специални ефекти, които забавляват играчите, докато отиват след големите изплащания.

Mad Hatters

Mad Hatters е забавна и интересна видео слот игра, представена от Microgaming. Той включва 5 барабана, 30 печеливши линии и много забавни функции. Темата е свързана със специален герой от популярния роман Алиса в страната на чудесата, известен като Шапкаря. Освен символи с различните версии на Шапкаря, има и други символи като торти, сладкиши, чайник или заек. Залогът в Mad Hatters може да варира между 1 и 10 монети. Слот играта също има уайлд символ, който е самият Луд шапкар и скатер символ, който е представен като зайче. Има и бонус за кукувица, който може да бъде задействан от 3 или повече часовника с кукувица.

So Many Monsters

So Many Monsters е една от най-забавните видео слот игри на Microgaming. Със своята интересна тема, 25 печеливши линии, 5 барабана и страхотни функции, So Many Monsters ще държи играчите заети в продължение на много часове. Те ще имат възможността да се срещнат с всякакви странни, но сладки малки чудовища, които ще им помогнат да спечелят наградите, които срещнат.

Наред с добре познатите символи A, J, Q и други карти, барабаните съдържат и специални символи с чудовища в различни цветове. Играчите решават колко монети искат да заложат, като минимумът е 1, а максимумът е 20. So Many Monsters също предлага бонус игра, уайлд и скатер символи, безплатни завъртания, множител и други функции.

Robyn

Robyn е видео слот игра, въведена от Microgaming. Той кани играчите в Sherwood Forest, където могат да се срещнат с младо момиче с лък и стрели, което е готово да им помогне да получат най-добрите награди. Играта разполага с 5 барабана и забавна система от 243 начина за печалба.

Докато безстрашният защитник на невинните е представен като момиче, има и мъжки персонаж, който изглежда като принц, кон и зла кралица. Робин предлага впечатляващия джакпот от 243 000 монети. Също така е възможно играчите да спечелят 12 безплатни игри, но само в случай, че успеят да получат 3 или повече от символите на логото.

Spacebotz

Spacebotz е забавен слот, който разполага с 5 барабана и 25 печеливши линии. Играта е проектирана от Microgaming ( един от ТОП 5т разработчици на казино игри в света) и привлича много слот играчи с изкушаваща парична награда от 10 000 монети. Допълнителните функции, включени в играта са скатер, уайлдове, както и функция за безплатни завъртания. Темата в слота е базирана на космоса и роботите, а 3D графиката заедно със завладяващите звуци правят Spacebotz истинско удоволствие да се играе. Играта предлага въртящ се уайлд символ, който замества другите символи, за да направи печеливши комбинации. Скатер символът ви дава 3 безплатни завъртания, стига три от тези символа да се появят на барабаните.

Pinocchio’s Fortune

Pinocchio’s Fortune е невероятен видео слот, който разполага с 5 барабана и 30 печеливши линии. Той е дело на Microgaming и предлага най-доброто забавление с вълнуващата си тема за Пинокио. Един от основните символи е скатерът, който е символът на Пинокио. Когато имате три или повече скатер символа, вие задействате функцията за безплатни завъртания, където получавате шанс да увеличите печалбите си. Скатерите също така ви дават възможност да се възползвате от бонуса Puppet, който се активира, когато имате 3 символа Пинокио, кацнали на барабаните. Уайлд символът е представен от символа на куклата Пинокио, който замества всички символи, с изключение на специалните.

Wooly World

Ако сте фен на праисторическите времена, слотът Wooly World определено ще бъде истинско забавление за вас. Разработен и пуснат от Microgaming, този слот разполага с 5 барабана, 20 печеливши линии и символи, които всички са изработени в комичен стил. Уайлд символът, който е иконата на Caveman, се появява на барабани 2 и 4 и умножава вашите изплащания, когато създава други печеливши комбинации. Символите Wooly, които са скатерите, предлагат добри изплащания, стига да имате 2 или повече от тях да се появяват навсякъде на барабаните. Когато получите три или повече скатера навсякъде на барабаните едновременно, вие задействате функцията за безплатни завъртания. Играчите на слотове също могат да се възползват от Gamble Game след всяко изплащане, стига да са готови да рискуват печалбите си в казина като Бетано.