Нужда от пари за смяна на гардероба? Какво е модерно това лято?

Нужно ли е  вземеш заем за дрехи обувки, ако нямаш възможност!

Не всички хора смогват да заделят нужните пари за нови летни обувки или дрехи, по-леки и по-ефирни за дамите, за да не им е топло през горещите летни дни. За щастие винаги можете да заявите дребна сума пари от някоя кредитна компания, която дава заем без лихва.  Ако напишете “бързи заеми” в Google ще видите колко от фирмите дават заем без лихва. Така лесно можете да сте в крак с тенденциите и да се чувствате, като истински модел без това да удря семейния ви бюджет.
Така желаното и очаквано от всички лято е в вече в своя пълен разгар и за да не се обиди, то настоява всички да бъдат подготвени с подходящите обувки за него.

 


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >>


Тазгодишните модни тенденции очевидно остават в ярко наситените, искрящи, неонови цветове Популярните брандове по света реагираха бързо и напълниха своите колекции с пищност и свежест. Най-типичните за летния сезон обувки за жените безспорно са дамските сандали. Пазарът предлага изобилие от модели и видове от тях, като първото място заемат гладиаторските модели. Зараждайки се векове назад в историята, те проправят своя славен път и сега, където се превръщат в топ желани обувки. С тънка подметка, кожени или с връзки, златисти или максимално изчистени, те са изключително удобни и приятни за ходене и превръщат всяка жена в богиня. А вторият вид, който става все по-носен от тях са обувките на висока, плетена платформа, които са се превърнали в символ на лятото, носейки със себе си красота и лежерност. Плетената им основа е тяхното най-голямо предимство, тъй като не изисква само един стил да бъде съчетаван с тях, те си отиват с множество дрехи и аксесоари, което ги превръща в абсолютен дамски любимец.

Що се отнася до официалните поводи, които присъстват също толкова често през лятото, колкото и през всичките останали сезони, тук идва мястото на дамските обувки на висок ток. Тенденциите тази година са токът да е тънък, а върхът силно изострен. Те се комбинират най-добре с къса черна рокля и не много аксесоари, за да е възможен акцентът върху обувките.

Но нека поговорим и за мъжката част от съсловието, като ги успокоим, че и тяхната мъжественост няма да бъде подмината, благодарение на последните актуалности в модата.

Цветовете в мъжките обувки не са толкова шарени, колкото при женските, но тенденциите при тях по никакъв начин не остават по назад. За официалните поводи дизайнерите залагат на максимално изчистените изострени, кожени модели, които се съчетават с всеки стилен костюм. Докато при ежедневната визия, моделите определено са по-разчупени, преобладавайки велурената кожа и материите, които позволяват преминаване на въздуха през тях.