Островът е хит при всички кухни по поръчка

Имате ли нужда от още място за съхранение, но не сте предвидили в бюджета си закупуването на нов скрин, шкаф или друга подобна мебел? Днес решихме как да освежите любимите си кухни по поръчка, обзавеждайки ги с още един бонус артикул – “остров” за акцент, който да придаде неповторим темперамент на кухнята ви.

 

От спалнята към кухнята

 

Любителите на кънтри модата и в интериорния дизайн вероятно ще се впечатлят от тази идея. Ако разполагате със скрин в спалнята, за който не намирате приложение в това помещение, бихте могли да го внесете в кухнята. За никого не би била излишна още една мебел, в която да съхранявате различни кухненски принадлежности. Ако пък искате съвсем да съчетаете мебелите във вашите кухни по поръчка, бихте могли да реновирате скрина така, че да пасне идеално на цветовата гама на вашата кухня. Използвайте скрина, за да съхранявате множество предмети, за които не откривате място.

 

Библиотечният шкаф също може да се внедри във вашата кухня.

 

Домашната библиотека е задължителен елемент от интериора на всеки дом. Ако обаче разполагате с достатъчно рафтове и етажерки за книги, бихте могли да превърнете един библиотечен шкаф в кухненски. В него съвсем подходящо бихте могли да подреждате кулинарните си книги и списания, както и цветя и различни кухненски аксесоари, с които разполагате. По този начин, от една страна, ще освежите и подобрите кухнята си, а, от друга – ще освободите малко пространство в хола или в домашния си офис.

 

Островната маса също ще се съчетае чудесно

 

Все повече жилища залагат именно на островните маси, вместо на трапезарните. Така се спестява и доста място – ако не разполагате с достатъчно голям обособен трапезарен кът, островната маса е перфектното решение за вас. Бихте могли да я използвате и като допълнителен кухненски помощен плот, и като пространство за закуска, обяд и вечеря. Съчетайте я с високи бар столове и ще се убедите колко по-приятно и уютно ще се почувствате в собствената си кухня.

 

Да създавате свои кухни по проект е чудесно решение, ако желаете да впрегнете вродения си усет към детайла и естетиката. Не пропускайте шанса да сте основни участници в обзавеждането на дома си. След време ще видите колко по-лични и близки до сърцето ви ще усещате всяко едно от помещенията на дома си. Започнете от кухнята и дайте старт на това приятно и смело начинание.