Банките с най-ниски лихви по кредитите през 2024

Кредит с най-ниска лихва

Търсите банката с най-ниски лихви? На пазара има огромен брой оферти от банки и кредитни компании, многобройни реклами, които претендират за най-изгодните оферти и различни промоции, които виждаме ежедневно. Как да определим коя оферта е най-добрата и коя е банката, която дава най-ниска лихва? Вижте подробна информация, която ще Ви ориентира как да изберете най-добрата банка, при която ще получите най-изгодните условия.



Коя банка е с най-ниска лихва?

Може да Ви посочим име на банка, която предлага най-ниски лихви, но всъщност пазара е много по-сложен и на практика за всеки може най-изгодната банка с най-ниските лихви да бъде различна. Това зависи и се определя от конкретното искане. Всяка една банка има оферти насочени за конкретен профил клиенти. Това коя оферта ще предложи банката се определя от доходите, вида на кредита (ипотечен, потребителски, за покупка на кола), вида на обезпечението, работодателя, сектора, в който работите, самоучастието в сделката за покупка на имот, валутата на кредита и редица други. След уточняване на всички детайли ще може да се определи и конкретен лихвен процент и такси по кредита, след което да се направи сравнение и да се определи до колко изгодна е предложената оферта.


СРАВНИ  КРЕДИТИ ТУК 

Къде са най-ниските лихви за мен?

Все пак, как да разберете къде можете да получите най-ниската лихва и най-добри условия за кредит? Бързо и лесно това може да стане като отправите запитване към нас. След като обсъдим искането Ви ще може да Ви насочим към най-добрите условия за кредит. Ще Ви консултираме безплатно и заедно ще намерим най-доброто решение.


Сравнение на най-ниските лихви на банковия пазар?

Можем да предложим пълно сравнение на лихвите на всички банки към настоящия момент, но предпочитаме да обясним принципите и начина за получаване на най-ниска лихва, тъй като още утре, може да има по-изгодна оферта в някоя банка. Пазара е много динамичен и банките имат различни тактики и стратегии при оферирането на клиентите, в зависимост от пазарния си дял, целите си за развитие, ликвидното състояние в текущия момент, вида клиенти, които желаят да привлекат и т. н.

При стандартни оферти може да направите общо сравнение, което всъщност няма да бъде много показателно. Обаче, винаги можете да получите различни индивидуални оферти от някои от банките. Как да разберете офертите на всички банки? По много удобен за Вас начин без да губите време ще получите индивидуална консултация след като подадете запитване в кредитния ни портал. Само по този начин ще бъдете сигурни, че предложението, което ще получите е конкретно изготвено за Вас. Тогава бихме могли да направим и реално сравнение на условията между всички оферти и лесно да изберем най-изгодната.


Можете ли да получите най-ниска лихва от обслужващата Ви банка?

Въпрос на дълги преговори, както и трябва да може да покажете на банката си, че другите кредитни институции са готови да Ви финансират при много по-добри условия. А, за да го направите ще трябва да отделите време, да получите оферти насочени към Вас и да ги представите във Вашата банка. Това е стъпка към това да предоговорите условията си, но не е гаранция, че ще получите условията, които са Ви дали други банки. Не разчитайте, че само, защото сте дългогодишен клиент и сте връщали кредита си редовно, банката ще намали лихвата. А и подобен процес със сигурност ще Ви отнеме много време, нерви и пари.


Какви са разликите в лихвите между различните банки?

Когато разглеждате лихвите на банките, обърнете внимание на това лихвеният процент фиксиран или променлив е. Също така, как се формира във всяка една банка. Това е важно, за да може да се прецени какви евентуални промени може да претърпи в бъдеще.

Друг важен момент е наличието на т. нар. лихвен буфер. Това е вид защита от увеличение на лихвата в бъдеще. Предварително фиксиран лихвеният буфер играе ролята на защита за промяна на лихвата по Вашия кредит. Важно е да уточните има ли възможност да бъде приложен по кредита, който искате да теглите.


Как да договорите най-ниска лихва?

С наша помощ и благодарение на партньорските си отношения с банките ще Ви помогнем да договорите конкретни условия за финансиране при конкурентни лихва и такси. Не само лихвата е важна, а цялостната оферта за кредит. Има редица скрити такси и условия, които ако не изпълните е възможно да утежните кредита и финансовото си положение. Често пъти детайлите в офертите убягват, а банковият служител е възможно да пропусне да коментира с Вас подробност по кредита, която обаче на Вас може да Ви струва скъпо. Ето защо, трябва да се обърне внимание не само на лихвата като число. Важно е как е формирана, кога и как се очаква да се промени, кога е дължима, как се начислява. Не са за пренебрегване и възможните допълнителни условия по кредита. Твърде вероятно е, ако дадена банка Ви е предложила изключително ниска лихва, то това предложение да бъде обвързано с редица допълнителни условия.

Във всичко това и за да се чувствате спокойни ние ще Ви окажем пълно съдействие. Заявете безплатна консултация с нас.


Каква е най-ниската лихва, която може да предложи вашата банка?

Имайте предвид, че текущата Ви банка няма да може да намали драстично лихвеният процент по кредита, тъй като тя вече е калкулирала доходността, която следва да получи от този кредит и не би се лишила от нея. Може да коригира лихвата, но със сигурност няма да бъде най-ниската, която ще може да получите. Това е така, защото другите банки ще се стремят да Ви спечелят и ще предложат много по-изгодни условия, тъй като за тях ще сте нов клиент.


Мога ли да получа по-изгодна лихва?

За да определим дали може да получите по-изгодна оферта, трябва да направим сравнение между минимум 3 предложения от банки. Така ще бъдем сигурни, че сме направили реално сравнение на условия. Също така, всичко е въпрос на договаряне с банката. Ако отговаряте на всички изисквания, може да преговаряте за още по-добри условия.


Как мога да договаря по-ниска лихва?

Важно е да попадате в желания от банката клиентски профил и сегмент. С други думи, ако имате отлична кредитна история, добри доходи, приемлива задлъжнялост, добра обезпеченост по кредита, то сте от таргетираната група клиенти за банката. Тогава и възможностите за договаряне са по-големи.

………………………………..

Как да намерете най-добрата оферта от банките с най-изгодни лихвени проценти?
Искате да разберете в кои банки са най-добрите оферти за кредити?

Кои банки са с най-ниски лихви по кредити

Едни от най-изгодните предложения на фирмите в България са тези за кредити с ниски лихви. Сред тях има и такива, които се отнасят до нови клиенти и са с промоционални условия. Тези заеми са известни като безлихвени кредити. Те са безплатни, нямат скрити такси и са с 0% ГПР. Предлагат се от кредитните небанкови фирми, които може да намерите в Интернет.

Как да намерите офертите с най-ниски лихви по кредитите?

Предложенията за кредит с 0% лихва са изключително атрактивни и ефективни, а изказванията в публичното пространство, че са обикновен маркетингов трик са без основание и неверни.

Може би, се питате какво печели фирмата, когато ни отпуска заем без лихва. Наистина, когато ние получим първия си заем от една фирма без лихва, то фирмата няма финансов интерес, само че това не значи, че тя няма да получи дивиденти от това в мащабен смисъл. Всъщност фирмите очакват, когато утрешния ден имате нужда от пари отново да се обърнете именно към тях, защото вече сте работили с тях и сте останали доволни от тяхната коректност. Изказването, че един доволен потребител е връщащ се клиент, се отнася в пълния смисъл в тази ситуация.

Изтеглете безлихвен кредит, само ако сте сигурни, че може да го върнете навреме

В случай, че възнамерявате да изтеглите безлихвен кредит, следва да обърнете внимание на деня, в който трябва да внесете дължимата сума във фирмата, за да не се стигне до това, кредитът да изгуби своите промоционални условия и да ви бъде начислена лихва като на обикновен кредит. Когато допуснете закъснение дори с един ден за погасяване на дължимата сума, фирмата има право да ви удържи допълнителни разходи. Това ще обезсмисли изгодната оферта и ще направи кредита като стандартните заеми, на които се начисляват лихви и такси.

Най-ниски лихви за кредит