Бързи кредити без трудов договор

Пандемичните времена значително повишиха нивата на безработицата у нас. Това доведе и до рязко намаляване на приходите за редица домакинства. Липсата на пари е все по-често срещан проблем, когато паралелно с множеството затваряния, значително се повишиха и цените на продуктите от първа необходимост. В периоди на криза като днешната хората търсят различни възможности за допълнително финансиране, най-малкото, за да си осигурят пари до заплата.

Прекратяването на трудовите правоотношения и липсата на сигурен гарант за заема обаче, какъвто в повечето случаи е трудовият договор, се оказва проблем пред редицата, останали си вкъщи, поради така стеклите се обстоятелства.

Трудовият договор и значението му при нужда от пари на заем

Различните опции за получаване на заем изискват от кандидатстващите да работят по трудов договор, за да гарантират изплащането на заема си впоследствие. При банковите кредити например наличието му е задължителен критерий за получаване на искания заем. Дори и да са налице алтернативни методи за получаване на приходи, като такива от наем, хонорари по граждански договори, акции или дивиденти, банките не биха предоставили заем.

Механизмът за бързи кредити при специализирана фирма за този род услуга обаче е далеч по-прост и почти можете да бъдете сигурни, че ще получите нужните ви пари на заем, с или без трудов договор. Това е така, защото при кандидатстване за кредит от небанкова институция, доходите, които получавате, дори и от алтернативни източници, се вземат предвид. Те имат не по-малка сила от тези, получавани по трудов договор.

И ако при банките трудовият договор е фактор с водещо значение за това дали ще получите, или не исканото финансиране, то при бързите кредити това не е така.

Как да взема бърз кредит без трудов договор?

Този въпрос вълнува стотици, за които последната заплата вече е към края си, а крайните срокове за плащане на сметките приближават. Както стана ясно, фирмите за бързи кредити бяха и продължават да бъдат предпочитаният финансов партньор на масовия потребител за осигуряването на пари на заем.

Освен необвързан с деклариране на доходи и депозиране на трудови договори, процесът по кандидатстване за бързи кредити е лесен и изключително бърз. Благодарение на услугата кредит онлайн, която се предлага от все повече компании в сектора, дори не е нужно да напускате комфорта на своя дом.

Минимумът условия, които трябва да покривате, за да вземете кредит, е да сте на или над 18 години и да притежавате валиден документ за самоличност. Ако ще правите заявка за кредит онлайн, ще са ви нужни още банкова сметка, валиден телефон и имейл. Посещавате сайта на избраната компания, попълвате необходимите данни, а след верификацията им по телефон и/или имейл, получавате становище. При одобрение договорът идва като електронен документ, който подписвате с няколко клика. Парите са по сметката в рамките на от няколко минути, до няколко часа.

Важно е да уточним, че дори лошото ЦКР може да не бъде проблем при получаването на бърз заем. Кредитиращите институции допускат възможността данните, съхранявани в регистъра за съответното лице, да са значително стари и неактуални към настоящия момент. Ако към датата на кандидатстване успеете да убедите кредитора, че ще погасявате вноските си в пълнота и срок, то няма причина финансирането да ви бъде отказано.