Бърз кредит без лице за контакт

Възможно ли е онлайн бърз кредит без лице за контакт?

Онлайн заемът е вид заем, който не изисква обезпечение или поръчители. Достатъчно е да имате лична карта, да сте български гражданин и да разполагате с достъп до интернет. Изискванията към кредитополучателите са минимални, а шансовете за одобряване на необходимата сума са доста високи. В някои случаи ще бъдете помолени да предоставите телефона на ваш близък човек, т.е. лице за контакт или информация за мястото на работа (потвърждение и справка не са необходими), но това е по-скоро изключение, отколкото правило. Освен това кредитната компания може да се интересувате от следната информация:

  • дали лицето е регистрирано, че живее в България;
  • дали живее с разрешение за пребиваване;
  • има ли 18 години, като в някои фирми минималната възраст може да е по-голяма
  • има ли месечният доход;

Как да вземете бърз кредит без лице за контакт?

В повечето случаи процесът на кандидатстване за бърз заем изглежда доста лесен.

Потенциалният кредитополучател влиза в сайта на избраната компания, определя желаната сума и срока за връщане.

Попълва въпросника с данни от личната карта и когато се изисква с допълнителна информация. Трябва също така да посочите телефонен номер за връзка или имейл адрес.

След това системата обработва приложението. Понякога консултантите на компанията могат да се обадят на бъдещия клиент, за да се договорят допълнително. Решението се взема много бързо и се показва на екрана на монитора. Компанията или напълно се съгласява с кредита или предлага да намали сумата, за да получи клиента положително решение.

Подписът на документите при онлайн бързите кредити не изисква да излизате от дома. Клиентът получава договора за кредит по пощата, като се съгласява с условията. Необходимо да отиде на посочения URL адрес. Случва се “подписът” да бъде направен чрез въвеждане на специален код, изпратен на клиента в SMS съобщение.

Възможности за взимане на бърз потребителски кредит без лице за контакт!