Кредитни институции

Как да намерим лицензирани кредитни институции?

Разлика между кредитна и финансова институция

Кредитни са институциите, които отпускат кредити, докато банките оперират с много по-широк спектър от финансови продукти като депозити, карти и други. При фирмите не се нуждаете от банково извлечение, доказващо доходите през последните месеци и копие от трудов договор. Фирмите сами извършват необходимите проверки и приемат всякакъв вид доход, независимо дали е заплата или пенсия, майчинство, обезщетение, наеми и други. В случая с банките получаването на заем би било доста трудно поради документацията и дългото време на изчакване.

Кредитни институции в България

Всяка кредитна институция у нас трябва да бъде вписана в кредитния регистър, създаден от БНБ. У нас както много стари и утвърдени кредитни компании, така и много нови лицензирани фирми, които се развиват много бързо и също може да им имате доверие.

Небанкови кредитни институции

Опцията да изтеглите заем от някоя от гъвкавите и бързоразвиващи се небанкови кредитни институции е много лесна, бърза и достъпна. Всичко, което трябва да направите е да попълните онлайн формуляр, след което ще получите отговор възможно най-скоро и парите ще бъдат прехвърлени към личната ви банкова сметка за по-малко от един ден.

Бързият онлайн заемът при повечето небанкови финансови институции, има фиксиран лихвен процент. Когато решите какъв ще бъде размера на парите, които искате да заемете, трябва да изберете периода на плащане. Изберете кредит до заплата или кредит на вноски. Използвайте кредитен калкулатор, каквито имат всички кредитни институции и тогава със сигурност ще знаете какви лихви ще трябва да платите и крайната цена на заема. Добре е да знаете, че с увеличаването на заетата сума и срока, ще се увеличава и дневният лихвен процент.

Информирайте се внимателно с условията на финансовата институция, към която сте се обърнали преди да се съгласите с условията за изплащане на вашия бърз заем. Запознайте се с цялата необходима информация още преди подписването на договора и  вижте какво е включено в него с по-малки или цветни шрифтове, за да не се сблъскате с неприятни ситуации.

Нашата иновативна услуга е изцяло онлайн и ако кандидатствате чрез нас ще откриете най-надеждните кредити с най-ниските лихви на българския пазар. Използвайте нашето сравнение за кредити и натиснете бутона Заяви.