Съдействие при кредит

Съдействие при вземане на заем

В България от доста време има кредитни компании, които отпускат заеми на хора с лоша кредитна история и в този пост ще представим детайлно как може да получите заем, ако имате кредитна задлъжнялост. Наред с фирмите, отпускащи такива заеми, съществуват и много кредитни консултанти, които могат да ви съдействат за получаването на финансова помощ. Те могат да ви дадат експертни съвети за това да повишите вашия кредитен статус в ЦКР.

 


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >>


  1. Кредитни консултанти

    Когато се говори за експресно съдействие за кредит за хора с лоши кредити, тези професионалисти могат да ви информират за това какви са реално вашите възможности да получите средства, независимо дали вашите проблеми са били в миналото или са в настоящето.

  2. Банки

    Някои банки също може да ви предложат съдействие за отпускане на кредити с лошо ЦКР. Естествено, всичко зависи от това колко точно е лоша кредитната ви история. Добре е да знаете, че има неща, които могат да работят във ваша полза. Може да не ви се иска да отговаряте на такива изисквания, но ще получите въпреки лошото си ЦКР заем и то при по-благоприятни условия и по-ниски лихви. Може да се възползвате от всевъзможни кредити за ремонт, кредит покупка на кола, обратен лизинг, ипотечен кредит и още/

  3. Небанкови организации

    Небанковите институции, които може да ви отпуснат заем с лоша кредитна история, са кредитните компании за бързи онлайн заеми. По-голямата част от тях отпускат заеми на хора, на които банките отказват и то заради лош кредитен рейтинг. Фирмите отпускат заеми при улеснени процедури, а някои от тях дори предоставят услуги като рефинансиране на лоши заеми или обединяване на лоши заеми и проблемни задължения.