Кое е характерното за бързите кредити

Бързите кредити масово са разпространени, тъй като те са предпочитани пред потребителските и причината за това е, че са изключително лесни иудобни за усвояване. Самата процедура става много бързо и точно заради това се наричат бързи кредити.


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >>


Все още обаче има хора, които не са запознати с този вид кредити и затова в тази статия ще обясним какви са условията за кандидатстване, какви суми могат да се отпускат, какви са лихвите и т. н.

Има много небанкови финансови институции, които отпускат подобен вид кредити и всяка една си има своите условия. Но като цяло общите условия на всички те се припокриват.
Сумата, която може да се изтегли е различна и варира от 400 лв. до 8000 лв., в зависимост от нуждите на кандидата. Най- често сумите са малки, поради причината, че повечето хора имат спешни нужди от по- малки суми пари.

Максималната сума, която всеки има възможност да изтегли е 5 000лв., която се предлага в повечето случаи. Всеки кандидат сам преценява от коя фирма за бързи кредити да се възползва. Условията за кандидатстване са изключително елементарни. Необходима ви е само валидна лична карта и да имате навършени 18 години. Някои фирми изискват да имате постоянен трудове договор, но други нямат подобно изискване. Добре е , ако имате добра кредитна история. Одобряването става до няколко часа и още на същия ден можете да се сдобиете с желаната сума. При други фирми за бързи кредити одобраването става само до няколко минути.

Преди да се подпише договора, всеки кандидат сам определя сумата по вноската си, датата на връщане, както и лихвата по погасителния план, който ще му бъде предоставен. Лихвите при бързите кредити са малко по- високи от потребителските, което е единствения недостатък, но при добре изготвен план това не е проблем.

Бързите кредити са добро решение за справяне с неочакван финансов проблем, стига всеки един да е преценел възможностите си преди да се възползва от тях.

Виж повече на https://barzakasa.bg/