Какво е нужно на един онлайн геймър, споделят от Ардес

Голям брой хора са заклети геймъри, което за някои е странно, но други го приемат като начин на живот. Геймърството се заражда с навлизането на модерните технологии в битието ни и заема голяма част от нашето ежедневие. Онези, които предпочитат да прекарват цялото си свободно време пред компютъра и забавлявайки се в любимия си виртуален свят, знаят колко важно е наличието на гейминг лаптопи, които да са бързи, модерни и осигуряващи всичко необходимо, за да играем игри с най-голямо удоволствие. Доверете се на Ардес България и научете повече за гейминга.

Какви са различията между гейминг лаптоп и PC

Гейминг компютрите се отличават от останалите видове компютри със своята висока мощност и отлични характеристики, които не могат да се срещнат при по-обикновените модели. Точно това ги прави и толкова предпочитани от страна на почитателите на силните усещания във виртуалното пространство. За да бъде играта наистина вълнуваща от началото до самия й край, компютърът трябва да притежава следните няколко качества:

  • Мощна конфигурация;
  • Графика, която показва всичко до най-малкия детайл;
  • Видеокартата и процесорът трябва да са отлично съчетани;
  • Задължително е охлаждащата система да работи безупречно, за да издържи лаптопът на големи натоварвания.

Само геймърският компютър би отговорил на всички изброени точки. Всички други модели лаптопи, които познавате до този момент, нямат ресурса да издържат на интензивната експлоатация от страна на запаления геймър. Защото за него играенето на игри не е просто занимание, а религия. Изберете Ардес.

От каква периферия се нуждае един онлайн геймър

Понятието “периферия” при геймърските игри включва всичко онова, което допълва мощния компютър. За да бъде преживяването в мрежата незабравимо, е нужно да си осигурите всички необходими компоненти, които ще засилят емоцията, а Вие ще се потопите тотално в имагинерния си свят. Те са следните:

  • Голям монитор;
  • Геймърска мишка и подложка;
  • Механична клавиатура (може и с дискретно осветление);
  • Геймърски слушалки, предоставящи съраунд звук, който не нарушава спокойствието на околните;
  • Геймърски стол и бюро за максимален комфорт;
  • Защитни очила;
  • Други аксесоари по Ваше усмотрение.

Нека играта започне сега. Готови ли сте да се свържете с виртуалния свят?

 От къде може да се набави всичко необходимо

В онлайн магазин Ардес ще откриете целия арсенал от принадлежности, който ще Ви бъде нужен, докато се любувате на колекцията от геймърски игри. Купете си ги на страхотни цени и с най-високо качество. Вие заслужавате най-доброто, защото светът на геймърите е необятен. Останете в него, колкото пожелаете, и се насладете на висок комфорт по време на поредното геймърско приключение!