Нови фирми за бързи кредити

Нови фирми за бързи кредити с лошо ЦКР

Кредитните компании, които оперират на кредитния пазар у нас са със лиценз от Българската Народна Банка и са обект на строг мониторинг и контрол. БНБ искаше продуктите на фирмите да не са в пряка конкуренция с банковите, а да ги допълват. Следователно, небанковият заем обикновено е краткосрочен и е с по-малка сума. В случай на банков заем би било абсурдно да изплатите заем за един месец, след като сте загубили много време, за да го получите. Небанковите нови бързи кредити онлайн се получават бързо и могат да бъдат изплатени също толкова бързо, като продължителността им обикновено е от няколко седмици до няколко месеца. Фирмите правят всичко, за да отговорят на нуждите на клиентите, така че има компании, които ви отпускат заеми за периода, за който вие посочите.

Нека разгледаме ТОП-3 на най-популярните „легенди“, които нямат връзка с реалната дейност на нововъзникналите и успешно развиващи се лицензирани фирми за бързи кредити.

Първо, нека поясним защо кандидатстването от нова кредитна компания за нови бързи кредити, не е опасно.

Ако една финансова организация има лиценз от БНБ, не може да очаквате скрити такси, внезапно увеличен лихвен процент, огромно надплащане на заем и други неприятни изненади. Няма значение колко малко или колко дълго компанията предоставя услуги по кредитиране, всички фирми за бързи кредити, са под надзора на съответните органи и спазват законодателството на РБ. Повечето кредитни компании всъщност за фирми за бързи кредити които не гледат ЦКР и отпускат пари на всички потребители.

Имайте предвид, че именно начинаещите и само успешно печелещите клиенти нови фирми, а не вече проспериращите, най-често предлагат най-изгодните условия за сътрудничество, а именно:

  • Нисък лихвен процент. Модерните нови фирми за бързи кредити извършват промоции „Първи заем при 0% лихва на ден“ в по-голямата част от случаите;
  • Минималният брой откази. Парите могат да бъдат взети назаем дори от тези потребители, на които други – по-големи и следователно по-взискателни заемодатели – вече са отказали;
  • Увеличени суми за одобрение. Можете да вземете назаем дори по-големи суми и то само с един документ – лична карта.

Ако търсите класация на кредитните компании в България, прочетете анализи и препоръки във форумите и блоговете в социалните мрежи. Има много и различни сравнения на утвърдени топ фирми за кредит, но за всеки човек идеалният кредитен продукт, е строго индивидуален.

Вижте нашия Списък на фирми за бързи кредити. Разгледайте внимателно оферти на старите и нови бързи кредити онлайн в списъка лесно и удобно на нашия сайт.