Playstation 4 на изплащане

Това устройство е в търсенето повече от десетилетие, непрекъснато се “разраства” и развива заедно с феновете си, поради което все още е актуално не само сред децата. Можете да се увличате с игровата конзола в редовни делнични дни, със семейството си, с приятели или дори с колегите си от работа, като организирате истински състезания, използвайки Playstation.

 


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >>


Наличието на собствена игрална конзола Playstation означава, че никога не се отегчавате! Въпреки че устройството може да бъде поискано за известно време или да го наемете, да имате своя Playstation означава да имате свой собствен развлекателен център не само за деца, но и за възрастни.

Цената на Playstation не е толкова малка, колкото за закупуването на обикновена игрална конзола, но онези, които успяха да оценят цялото вълнение от игрите от Sony, няма да съжаляват. Нещо повече, сега игровата конзола може да бъде закупена на безлихвен заем или, по-просто казано, издадена на вноски .

Как да вземте Playstation на кредит?

Първо, трябва да намерите такъв онлайн магазин, в който този продукт да се предлага не само за продажба в брой, но и на кредит. След това се регистрираме и правим поръчка, но първо изясняваме дали тази игрова конзола е налична. Обикновено онлайн магазинът посочва в каталога наличието на всеки продукт и размера на месечното плащане. Но ако решите да направите покупка на кредит, по-добре е да изясните информацията за наличност отделно, като се свържете с мениджъра на платформата за търговия.

Подаването на заявление за заем, неговото разглеждане и сключване на договор за заем няма да отнеме на кредитополучателя повече от час. Следователно придобитата игрална конзола Playstation може да премине към етапа на доставка в същия ден на лечение.

Процесът на доставка може да бъде различен: платен и безплатен. Цената му зависи от начина на получаване на стоките и скоростта на транспортиране. Например онлайн магазинът за електроника и домакински уреди RD Electronics предлага на своите клиенти да вземат игрална конзола в официален представител безплатно или да платят 2 евро за доставка от транспортни компании. Ако искате да получите Playstation у дома, тогава за услугите на куриер ще трябва да платите около 5 евро.

Кой дава кредити за закупуване на Playstation?

Всеки онлайн магазин има цял списък с финансови партньори, които помагат на клиентите да закупят необходимите стоки, включително игровата конзола Playstation. Информацията за банките и кредитните компании задължително ще се показва на главната страница на онлайн магазина или по време на обработката на заявление за кредит. Ако вече сте клиент на определена банка и сте забелязали нейното име в списъка на финансовите партньори, използвайте услугите на вашия кредитор и няма да е необходимо да предоставяте лична информация за себе си, тъй като те вече са в банковата база данни.

Цената на игрова конзола в размер на 200-400 евро е много малка сума пари за получаване на заем. Финансиране в такъв обем може да се намери без проблеми във всяка банка или кредитна компания и в повечето случаи няма да ви бъде отказано. Ето защо почти всички заявления за заеми в онлайн магазините получават одобрение. Единственото изключение са участниците в „черния списък“ на общата банкова база данни.

Закупуването на игрална конзола Playstation може да изисква да закупите допълнително оборудване . И тези аксесоари също могат да бъдат включени в общата сума на заема. Редовно ще изплащате дълга към банката, която се съгласи да ви финансира, с общо месечно плащане. Сумата на заема може да включва стоки, които не са свързани с игровата конзола, но са налични в офертата на този магазин.