Кредити събота и неделя

Интересувате ли се от онлайн кредити събота и неделя?

Прочетете и се информирайте за всичко, което трябва да знаете за онлайн бързите заеми през събота и неделя или празници!

Бързи кредити събота и неделя

Изкушава ви мисълта за екзотична ваканция, колата ви се е повредила или просто на хоризонта са се появили непредвидени разходи и си мислите да кандидатствате за бърз кредит в почивни дни?

Не се отчайвайте! Винаги можете да се обърнете към фирма за бързи кредити през уикенда, за да задоволите всякакви ваши финансови нужди.

Ако прецените, че този вид заем е за вас, можете да кандидатствате за заем изцяло онлайн! Очакваното време за одобрението му може да бъде само няколко минути.

Каква е разликата между кредитите от банка и от небанково дружество?

Бързият кредит е заем, предоставен от банка или небанкова финансова институция за всякакви цели.

За такъв кредит длъжникът се ангажира да плати лихви и други допълнителни разходи в срока, посочен в договора с кредитора.

Можете да получите такъв заем от банка, като представите копие от трудов договор, документ, за стаж на последната позиция и удостоверение за доход (например трудов договор за работна заплата, пенсия и др.).

Също така има възможност трета страна да предложи гаранция, което ще увеличи шансовете ви за одобряване на заема.

Докато традиционните банки могат да предлагат лични заеми дори за 10 години, то повечето небанкови дружества предлагат краткосрочни заеми.

Банките имат фиксирано работно време от 9 до 5, в което може да кандидатствате за кредит и договора се нуждае от много документи и подписване на споразумение в хартиен формат. При фирмите може да кандидатствате 24 часа 7 дни в седмицата и целия процес е онлайн. За сключване на договора може да се приеме улеснено действие като потвърждение с есемес, с който вие се съгласявате да ви бъде отпусната желаната от вас сума.

Бързи кредити през уикенда

Същевременно бързият онлайн кредит от фирма не се нуждае от документи или доказателства, нито от трети страни като попечители и гаранти. Той се отпуска на база лична карта, с която трябва да докажете, че сте български гражданин и че сте пълнолетни.

Небанковите заеми са подчинени на законодателната рамка и са под прекия контрол и мониторинг на БНБ. Заемите от лицензирани кредитни компании могат да бъдат получени много по-лесно и по-бързо от банковия заем.

Въпреки, че лихвените проценти могат да бъдат по-високи, те се отпускат за кратък период и с малки суми.

Не се притеснявайте, ако ще кандидатствате за такъв заем за първи път, защото повечето небанкови дружества предлагат първия заем с 0% лихва.

За да намерите най-добрия заем, отговарящ на вашите текущи финансови нужди, ви съветваме да сравните няколко кредита. Можете ли да ни се доверите да кандидатстваме за заем през уикенда от нашия списък с проверени и доказани кредитни компании. Натиснете бутона да влезете в нашия списък, попълнете вашите данни и изчакайте парите да постъпят по сметката ви.