Кредит без превод на работна заплата

Съществуват кредити без банково извлечение на превод на работна заплата. Разберете  как може да получите кредит, ако не получавате заплатата си по банков път на вашата карта с тази публикация.

Все още има много българи, които нямат банкова сметка, но се чудят дали могат да получат спешна финансова помощ, когато имат нужда от заем. Това е така, защото много хора получават заплатата си на ръка и по тази причина не чувстват нужда от карта.

Като се има предвид, че банките изискват повече документи, очевидно е, че кредитът ще бъде получен малко по-трудно без извлечение по банкова сметка за превод на работна заплата.

Кредит без поръчител и без превод на работна заплата



Специализираните в отпускане на бързи онлайн кредити небанкови финансови институции са започнали да не искат отчет за доходите или извлечение по сметка и обикновено при тях всеки може да подпише договор за кредит само с лична карта.

Банковата сметка може да се изисква само, когато решите да прехвърлите получените пари в сметката си.

Фактът, че не се изискват допълнителни документи за справка, не означава, че можете да получите кредит, без да е необходимо да ходите лично до банковата институция. Бързи кредити без превод на работна заплата се отпускат от банковите и небанковите институции, защото те понякога не виждат ползата от извлечението по сметката. Това е така, защото те също могат да проверят какъв доход имате в базата данни за онлайн банкиране. Така стигаме до заключението, че трябва да сте наети с трудов договор или да бъдете пенсионер, за да можете да заемате кредит без допълнителни документи с най-изгодна лихва.

Между другото, може да не се нуждаете от банкова сметка, когато се обръщате към институция, която предлага онлайн кредити. Въпреки че това решение се избира от хора, на които по някаква причина не им е удобно да посетят физически офис на избрания от тях заемодател.